کمک مالی شوهر به خانواده اش | کمک مالی همسر به پدر و مادر

ساخت وبلاگ

 

چه زمان هایی شوهر به خانواده ی خود کمک می کنند؟

طبق بررسی های انجام شده اکثرا مردها در زمان هایی که خود از توان مالی برخوردار هستند حتی در صورتی که والدین و همشیرها نیازی هم نداشته باشند به آن ها کمک می کنند که این می تواند روشی باشد تا محبت و علاقه اش را به آن ها ابراز کند. البته گاهی دیده می شود که همسر برای گرفتن محبت از جانب آن ها این کارها را انجام می دهد که در این صورت باید بررسی کرد چرا چنین روشی را انتخاب کرده ایت.

در مواقعی که خانواده از توان مالی برخوردار نبوده و یا به دلیل مشکلاتی از پس مخارج برنمی آیند نیز مردانی هستند که خودشان چه تامین باشند چه نباشند، هر آنچه که در توانشان است را در قبال آن ها انجام می دهند. معمولا در زمان هایی که مرد می بیند پدر از کار افتاده بوده و درآمد نداشته و یا کافی نمی باشد، داشتن مادر بیوه، یا همشیرهای کوچکتر از خود که به کمک و پشتیبانی او نیاز داشته باشند به این شکل رفتار می کند. در تمامی این موارد احساس مسئولیت و وظیفه در شوهر بیشتر شده و ممکن است با وجود مشکلات مالی و کمبودهای خانه ی خود کمک خود را از آن ها دریغ نکند.

گاهی میبینیم با وجود آنکه همشیرها به سنی رسیده اند که می توانند نیازهای خود را برآورده کنند و یا بهبودی در وضع مالی خانواده ایجاد شده، همچنان کمک ها به دلیل عادت و یا توقعی که در دیگران ایجاد شده، ادامه می یابد و پسر خانواده نمی تواند کمک های خود را قطع کند.

 

شوهران فراموش نکنند.....

همانطور که در ابتدای مقاله ذکر شد پس از ازدواج یکی از وظایف شوهر تامین نیازها و مخارج همسر و خانه است، پس اگر به هر دلیلی می خواهید به خانواده ی خود کمک کنید بهتر است ابتدا زندگی خود را سامان داده و سپس به خانواده رسیدگی کنید و یا اگر نمی توانید به طور کامل این کار را انجام دهید پس بهتر است عدالت را رعایت کرده و افراط و تفریط نکنید. برای مثال "خانمی که از شوهرش گلایه می کرد که چرا در کل سال فقط یک مانتو می تواند بخرد در حالی که خواهر شوهر با استفاده از پول برادر می توانست با مد شدن هر طرحی آن را تهیه و استفاده نماید. و خود همسر با وجود بیماری که داشت به دلیل در نداشتن پول کافی برای درمان اقدامی نمی کرد."

همچنین مردان این را در نظر بگیرند که اگر قصد تشکیل خانواده را دارند و در عین حال وظیفه دارند به والدین خود رسیدگی کنند بهتر است بیشتر درباره ی ازدواج بیندیشند که آیا توانایی دادن مخارج هر دو زندگی را دارند و می توانند مسئولیت های خود در برابر همسر خود و در عین حال خانواده ی خود را برآورده کنند. در غیر این صورت ممکن است موقعیتی را پدید آورند که مسائل را پیچیده تر میکند، بهتر است اگر قصد تشکیل چنین زندگی را دارند با همسر آینده ی خود صداقت داشته و از ابتدا شرایط خود را توضیح دهند و برای جلوگیری از ناراحتی های بعدی از همان ابتدا تلاش کنند تا اعتماد و حمایت همسر را جلب نمایند.

 

خانم ها چه می توانند بکنند؟

خانم ها نیز حق دارند که پس از ازدواج همه توجه عاطفی و مالی شوهر را برای خود بخواهند. اما تصوراتی که از ازدواج و زندگی مشترک دارند با آنچه که در واقع روی می دهد بسیار فاصله داشته و گاه انتظارات آن ها بر آورده نمی شود. همچنین رابطه ی زن و شوهر همیشه به خوبی روزهای اول نیست و برای آنکه بتوانید شیرینی روزهای ابتدایی را بچشید باید از علایق و نیازهای او بیشتر آگاهی یافته و درصدد رفع آن ها برایید و او را بیشتر عاشق و شیفته ی خود کنید. اگر زن بتواند درک درستی از شرایط داشته باشد و برخوردی مناسب نماید حتی در شرایطی که همسر تعهدات خود را انجام نمی دهد می توانند وضع را به نفع خود تغییر دهند.

برای مثال "خانمی در قبال وجهی که همسرش به خانواده اش می داد مخالفت کرده و با غر زدن و دعوا تلاش کرد تا به حق خود برسد، در چنین شرایطی مرد برای آرام کردن جو خانه با او موافقت می کند اما کمک های خود را به صورت مخفیانه به خانواده رساند، اما دیری نگذشت که خانم از طریقی متوجه این مساله شد و علاوه بر مشکلات قبلی، بی اعتمادی نسبت به همسر در خانم شکل گرفت."

خانم ها نیز بهتر است برای درک کمک مالی شوهر به پدرش خود را جای او بگذارند ببینند اگر جای او بودند و می دیدند عزیزانشان در مضیقه هستند و به کمک او احتیاج دارند، آیا باز هم می توانستند بی اعتنا باشند و فقط به فکر خود و خانه ی خود باشند؟ زن باید این موضوع را در نظر بگیرد همسری که به خانواده ی خود احساس تعهد دارد، نسبت به زن و فرزندان خود نیز همین احساس را خواهد داشت و تلاش می کند تا آسایش مادی و عاطفی را برای آن ها نیز تامین کند.

گاه خانم ها آنقدر با این مساله کمک مالی شوهر به مادرش، درگیر می شوند که تمام خصوصیات مثبت همسر را فراموش کرده و مانند عینک سیاهی که به چشم زده اند همسر را با دید دیگری می نگرند و توان دیدن محبت ها و تلاش های همسر برای راضی کردن خود را از دست می دهند. در چنین شرایطی پیشنهاد می شود یکبار دیگر به همسر خود نگاهی بیندازند و عینک بدبینی برداشته و با یک نگاه جدید به زندگی خود روحی دوباره به آن ببخشند.

 

 

برای دریافت مشاوره خانواده می توانید با مشاوارن مرکز مشاوره روانشانسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگیرید. 

 

خدمات مرکز مشاوره تلفنی خانواده هنر زندگی

  مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی خانواده هنر زندگی با بهره مندی از کادر مجرب خدمات خود در زمینه مشاوره تلفنی خانواده با موضوعاتی شامل مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی دختر و پسر،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی‌های پیش از ازدواج،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره همسریابی مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زندگی مشترک،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره جنسی

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:کمک مالی شوهر به خانواده اش | کمک مالی همسر به پدر و مادر

روانشناسی...
ما را در سایت روانشناسی دنبال می کنید

برچسب : کمک مالی شوهر به خانواده اش, کمک مالی شوهر به پدرش, کمک مالی شوهر به مادرش, نویسنده : پوریا honareh-zendegi بازدید : 254 تاريخ : دوشنبه 29 مرداد 1397 ساعت: 14:34