قرص ضد اضطراب | انواع داورهای ضد اضطراب

ساخت وبلاگ

 

داروهای ضد اضطرابی

مهار کننده های گیرنده بتا مثل پروپرانولول و اکسپرانولول، اگرچه ضد اضطرابی نیستند اما می توانند برای مبارزه با نشانه های جسمانی اضطراب مثل تپش قلب و تندتر کار کردن قلب موثر باشند. از جمله دارو های ضد اضطرابی می توان به موارد زیر اشاره داشت: 

باربیتورانت ها
بنزودیازپین ها
کاربامت ها
آنتی هیستامین ها
داروهای اپیوییدی
ضد افسردگی ها

 

باربیتورات ها
باربیتورانت ها مستقیما بر مهار اضطراب فعالیت می کنند که باعث ایجاد آرامش می شود. احتمال سوء مصرف این داروها بالاست. مشاهدات بسیاری حاکی از این است که این داروها به عنوان درمان اضطراب در کوتاه مدت و بی خوابی مفید است. اما تنها در زمانی تجویز می شوند که داروهای بنزودیازپینی نتوانند به خوبی عمل کنند.


بنزودیازپین ها
بنزودیازپین ها برای طول مدت کوتاهی به منظور ناتوان کردن مکانیزم اضطراب تجویز می شوند. این داروها همچنین به منظور کنترل دوره های پنهان که توسط داروهای دیگر به وجود می آیند نیز تجویز می شوند. آن ها به منظور درمان طیف وسیعی از نشانه ها و شرایط، به عنوان خط مقدم درمان های سریع به کار گرفته می شوند. اگر مصرف این داروها بیشتر از دو هفته به شرط مصرف روزانه، شکل بگیرد، افراد را دچار نوعی وابستگی به دارو می کند. به بیان دیگر می تواند نوعی اعتیاد برای افراد ایجاد کند. همچنین ممکن است در برایر دارو تحمل ایجاد شود و نیاز باشد تا پس از طی دوره ای دوز آن افزایش پیدا کند تا کارایی آن بیشتر و یا مانند روز اول شود. البته ریسک سوء مصرف در آن ها از باربیتورانت ها کمتر است. بنزودیازپین ها می توانند اثرات فیزیولوژیک و رفتاری و شناختی را برای افراد به وجود می آورند. بنزودیازپین ها شامل :
آلپرازولام(زاناکس)
برومازپین(لکتوپام)
کلرودیازپوکساید(لیبریوم)
کلونازپام(کلونوپین، ریوتریل)
کلروزپات
دیازپام
فلورازپام
لورازپام
اکسازپام
تمازپام
تریازولام

بنزودیازپین ها باید در یک دوز مشخص تجویز شوند. دوزهای بالاتر می توانند باعث مشکلات مربوط به خواب شوند. برای اطلاع از درمان بی خوابی کلیک کنید.

 

کاربامت ها

کاربامت ها به عنوان گزینه مطمئن تر نسبت به باربیتورانت ها در نظر گرفته می شوند. مانند باربیتورات ها، افزایش دوز و مصرف خودسرانه می تواند موجب شود تا اوردوز (Over dose) اتفاق بیفتد.

 

آنتی هیستامین ها

هیدروکسیزین دارویی از خانواده آنتی هیستامین هاست، که به صورت کلی کاربرد کلینیکی دارد. علاوه بر کاربردهای کلینیکی و داخلی، این دارو به عنوان ضد اضطراب نیز تجویز می شود. و برای کم کردن اضطراب و تنش برای درمان به کار برده می شود. هیپدروکسیزین درمقابل بنزودیازپین ها در درماناضطراب فراگیر با اثرات جانبی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

کلروپنیرامین دفین هیدرامین هم به عنوان داروهای ضد اضطراب تجویز می شوند اما این داروها با توجه به عوارضی که دارند، مثل خواب آلودگی و توهمات خواب، کمتر تجویز می شوند.

 

داروهای اپیوییدی

داروهای اپیوییدی بیشتر به عنوان ضد درد تجویز می شوند. اما اخیرا تحقیقات زیادی نشان داده اند که این داروها علاوه بر مهار کردن درد در درمان افسردگی، وسواس، و دیگر بیماری های مرتبط با اضطراب نیز کاربرد دارد. این داروها احتمال بالای سوء مصرف و اعتیاد را دارد. بسیاری از افراد مصرف کننده این داروها، به دلیل سطح بالای مهارکردن درد و اضطراب و دیگر نشانه ها، همه ساله به آن ها وابسته می شوند. افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی بیشتر از دیگران مستعد اعتیاد و سوء مصرف هستند. اکثرا افراد این داروها را به صورت غیرقانونی به دست آورده و به دلیل توان این داروها در بالا بردن خلق و حالات یوفوریایی (سرخوشی)، در بازارهای آزاد و به صورت دستکاری شده مصرف می شوند.

به دلیل پتانسیل این داروها برای وابستگی و سابقه اوردوز (Over dose) برای مصرف کنندگان،‌ تجویز داروهای اپیوییدی برای بیماری های روانشناختی معمولا غیرمعمول است و اغلب از جامعه پزشکی طرد شده است.

 

داروهای ضد افسردگی

داروهای ضد افسردگی می توانند اضطراب را کم کنند و مهارکنندگان بازجذب سروتونین نیز می توانند موجب کاهش اثرات بیماری های اضطرابی شود. استفاده از داروهای ضد افسردگی بسیار رایج است و مزایای زیادی دارد، زیرا که این داروها علاوه بر اضطراب، افسردگی را کاهش می دهند. این دو بیماری معمولا با هم روی می دهند و افرادی که مشکلات اضطرابی دارند دچار افسردگی نیز هستند. برای دریافت مشاوره تلفنی به هنر زندگی مراجعه نمایید.
 

 

برای دریافت مشاوره در زمینه تشخیص و درمان اضطراب می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگیرید. 

 

 

خدمات مرکز مشاوره تلفنی خانواده هنر زندگی

  مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی خانواده هنر زندگی با بهره مندی از کادر مجرب خدمات خود در زمینه مشاوره تلفنی خانواده با موضوعاتی شامل مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی دختر و پسر،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوستی‌های پیش از ازدواج،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره دوران نامزدی، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره اعتیاد، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره همسریابی مشاوره خانواده تلفنی با موضوع مشاوره ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره زندگی مشترک،  مشاوره تلفنی خانواده با موضوع مشاوره جنسی

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:قرص ضد اضطراب | انواع داورهای ضد اضطراب

روانشناسی...
ما را در سایت روانشناسی دنبال می کنید

برچسب : قرص ضد اضطراب,داروهای ضد اضطراب, نویسنده : پوریا honareh-zendegi بازدید : 182 تاريخ : شنبه 27 مرداد 1397 ساعت: 16:34